اسانسی که برای خوشمزهتر کردن سسها مصرف میشود باید طعم و عطر غذا را تغییر ندهد، مثلاً سسی که روی گوشت یا مرغ داده میشود نباید بوی ماهی بدهد و برعکس. در اینصورت برای هر نوع گوشت یا پرنده و ماهی بهت
سس برای تكمیل طعم غذا به خصوص گوشت های آبپز و سبزیجات پخته و سالادها مورد استفاده قرار می گیرد. پس باید در تهیه آن دقت كامل به كار برد. در صورتی كه برای غلظت سس از آرد و كره استفاده می كنید، سعی شود ا
در مورد سالادها به نکات ذیل توجه کامل داشته باشید:
سالاد غذائی است مطبوع و لذیذ که علاوه بر داشتن مواد مغذی اشتهای انسان را برای خوردن غذاهای دیگر تحریک مینماید و به همین دلیل اغلب سالادها را در او