تهيه پيتزا در خانه علاوه بر مزاياى هر غذاى خانگى ديگر نسبت به همتاى آن در رستوران ها اين امكان را به شما مى دهد كه مواد روى پيتزا را با سليقه اعضاى خانواده انتخاب كنيد.
دو پيمانه گوشت مرغ پخته (۳۴۰ گرم)،يك چهارم پيمانه كلم خرد شده به صورت رشته هاى باريك،دو عدد هويج متوسط رنده شده،يك چهارم پيمانه پيازچه خرد شده،يك پيمانه برگه زردآلوى خرد شده (در صورت تمايل)،يك پيمانه
هر كسي كه حداقل يك بار شيريني تهيه كرده باشد به خوبي به اهميت پختن آن پي برده و متوجه شده است كه اگر خمير شيريني به بهترين نحو ممكن تهيه شود ولي خوب نپزد، زحمت بيهوده اي كشيده شده ، بنابراين
برنج را قبلاً شسته و با نمك بگذارید خیس بخورد. مرغ را به چند قطعه تقسیم كرده و با آبلیمو و یك لیوان آب و یك دوم زعفران ( آب كرده ) و كمی نمك و پیاز خرد شده بپزید.
سیب زمینی و هویچ و پیاز را رنده کرده داخل گوشت می ریزیم خوب ورز می دهیم نمک ، فلفل ، ادویه و کمی از جعفری با مقدار کمی زعفران را هم اضافه کرده مجددا ورز می دهیم تا مایع خوب بهم بچسبد
گوشت رابا دو قاشق از پیاز سرخ شده و ادویه و زردچوبه و فلفل کاملاً ورز دهید سپس سبزی و برنج و تخم مرغ را بیفزائید و باز ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند.
مغزها را يک ساعت داخل آب سرد مي گذاريم بماند. سپس پوست روي مغز را پاک کرده و بعد دوباره در آب سرد نگه مي داريم و روي حرارت مي گذاريم تا به مدت 5- 4 دقيقه بپزد. سپس آن را خنک مي کنيم.